Sport & Food een rare combinatie? Helemaal niet!
Nieuw concept!

Bestel nu je favoriete thema avond bij Amarant online

Geef je lichaam een echte energieboost met beweging, ontspanning in de natuur en gezonde voeding. En wie weet steek je nog enkele nieuwe tips of ideeën op?

Incl. gpx-route, welkomsdrink en hapje, bevoorrading, douchemogelijkheid, streekbiertje, biologische drank en hapjes bij aankomst

Zorg zeker vol een goede verlichting min. 1000 lumen vooraan (eventueel helmverlichting is ook aangewezen).
Een nightride is het leukst wanneer je dit samen (met vrienden) doet. Het tempo wordt aangepast aan de groep. Er staat een tocht van 30-35 km op het programma. Een unieke ervaring!

Data: TBA

Verzamelen tussen 18u30 en 19u voor een welkomsdrink en versnapering. We vertrekken om 19u voor deze toertocht in het donker. Vanaf 21u staat iets lekkers klaar voor iedereen bij eethuis Amarant.

De route is niet bewegwijzerd, maar kan op gps worden gereden. Er wordt in 2 verschillende niveaugroepen gefietst. De ervaren gidsen leiden jullie door het donker langst de verrassende paadjes en offroad stukken in de buurt.

Heb je nog geen geschikte verlichting, aangepast materiaal of reservebandje? Ga zeker eens langs bij Fietsen Vanderbike (Gistel), ze helpen je graag verder!

Maak je keuze door op een item te klikken. Meer dan één? Klik dan gewoon nog een keer. 😉

Winkelmandje

Iets niet duidelijk? Heb je nog vragen? Bel of stuur naar 0499 16 48 40. Mailen kan ook: info@amaranteethuis.be.